Gislaveds förskoleområde 1

Beskrivning

Det är viktigt för mig att det går bra för dig är vår beskrivning av värdegrunden. Där varje barn och pedagog ska känna att vi vill varandra väl. En hög tro på barnets förmåga och tillit till varandra. 

Vi söker två legitimerade förskollärare en till Tallens förskola och en till Gyllengårdens förskola. 

Tallens förskola är en förskola med fyra avdelningar. Gislaved kommuns Nattisverksamhet finns på Tallen. Vi har under 2023 delat en avdelning i två och har på så sätt fått två avdelningar som har lägre barnantal.  

Gyllengårdens förskola är en förskola med 5 avdelningar. Gyllengården har stora ljusa lokaler och en stor utegård.

Förskolorna har gemensam utvecklingsgrupp och vi arbetar med lärandeidentitet som ett prioriterat område.

Arbete i enlighet med förskolans läroplan, undervisning, omsorg, utvecklingsarbete, dokumentation mm. Vi ser gärna att du deltar i förskole områdets utvecklingsgrupp. 

Vi har ett professionsnätverk för alla förskollärare i Gislaveds kommun.  Där förskollärarna arbetar tillsammans i kollegiala samtalsgrupper.

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad förskollärare som ser leken som viktig. Närvarande pedagog och medforskande pedagog som tar vara på och utmanar barnens lärande. Flexibel och med helhetssyn. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Välkommen med din ansökan! 

Vi rekryterar löpande. Tillträdesdagen kan anpassas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-08
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/466
Kontakt
  • Ann-Charlotte Spånberg, 037181580
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-11-27

Tillbaka till lediga jobb