Solbacka vård- och omsorgsboende

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Välkommen till Solbacka som är ett särskilt boende med 24 lägenheter varav 8 demensplatser.  Vår målsättning är att alla som bor och arbetar på Solbacka ska trivas och känna sig trygga. Vi arbetar med ett rehabiliterande arbetssätt vilket innebär att den boende ska göra så mycket som den klarar själv. Det är den boendes behov av omsorg och stöd som lägger grunden till hur vi arbetar. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att ge god omvårdnad och omsorg till våra hyresgäster/gäster på Solbacka. Dessutom förväntas du, genom din kunskap och erfarenhet, att bidra till verksamhetens utveckling. Kommunikation, bemötande och samarbete är viktiga delar för att verksamheten ska fungera. Det ingår även att dokumentera i våra verksamhetssystem vilket innebär att goda datakunskaper är en fördel. Du arbetar på Solbacka men en viss del av tjänsten är placerad som resurs på ett begränsat antal arbetsplatser inom Gislaveds kommun. 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med minst godkänt.
B-Körkort.

Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel, ha ett gott bemötande, god arbetsförmåga och samarbetsförmåga, samt vara lojal och arbeta efter gemensamma uppsatta mål. Du ska ha god kunskap i svenska, både i tal och skrift. Datorvana önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot både kvinnliga och manliga sökande.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Rekrytering sker löpande.
Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-01-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enl. önskemål
Ort Reftele
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/446
Kontakt
  • Marita Andersson, 0371-23670
Facklig företrädare
  • Kommunal, Nåsviakontaktcenter0371-81000
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb