Socialförvaltningen, Funktionsstöd, enheten barn och unga

Beskrivning

Inom verksamheten för Funktionsstöd, riktat mot enheten barn och unga LSS då främst mot Korttids Loftet samt stödfamilj. I enheten finns två verksamhetsledare samt en enhetschef. Verksamhetsledarens roll innebär att vara länken mellan verksamhet och enhetschef. Nu söker vi en vikarierande verksamhetsledare. Verksamhetsledarna arbetar dagtid måndag-fredag

 40 h/vecka med flextid.

Att arbeta som verksamhetsledare är ett mångsidigt, omväxlande och givande arbete där du arbetar både enskilt och i samverkan med andra. Arbetet utförs med fokus på målgruppen, personalen och verksamheten.  

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsledare på korttids Loftet sköter du allt det dagliga. Du bistår enhetschefen med verksamhets och arbetsmiljöfrågor, vikarieanskaffning, schemaläggning och semesterplanering.

Tät samverkan med anhöriga, handläggare, BUP, habilitering samt skolan. Du är länken i mellan alla verksamheterna.

Planering av barnens vistelse på korttids. Introducering av nya beslut.

Utredning samt verkställdhet av stödfamilj.

Som verksamhetsledaren är ett stöd till personalen i verksamheten utifrån att vara ett bollplank, tillse att rutiner fungerar på övergripande nivå, stöd vid genomförandeplaner, stöd vid planering av aktiviteter för de boende med mera. Utifrån verksamhetens behov är del av arbetstid förlagd i verksamheten på korttids.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har barn- och fritidsprogrammet, undersköterskeutbildning, fritidsledare eller liknande, gymnasieutbildad eller från folkhögskola, alternativ utbildning till stödpedagog på YH-nivå. Eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning och ledaregenskaper krävs. Du behöver vara stresstålig, flexibel, ansvarstagande, lyhörd, ha lätt för att samarbeta, god datavana samt ha kunskaper i schemaläggning. 

Villkor

Erfarenhet krävs

B körkort manuell

Övrig information

Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-02-28
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-08 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter önskemål
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/444
Kontakt
  • Maria Jormakka, 0371-81618
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-10-29

Tillbaka till lediga jobb