Enheten för Rehabilitering

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Rehabenheten står framför en fantastik utvecklingsresa och på grund av det söker vi en ny kollega som kan hjälpa oss att nå våra mål! Om du är en fysioterapeut som brinner för utveckling och är en lagspelare då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!

Tjänsten som fysioterapeut ger dig frihet att planera och ansvara för din egen dag. 

Rehabenheten i  Gislaveds kommun består av 11 arbetsterapeuter, 7 fysioterapeuter, rehabassistent och hjälpmedelstekninker.

Hos oss får du chansen att vara med och utveckla den kommunala hälso- och sjukvården. Vi på Rehabenheten ser möjligheter, och bidrar till att forma framtidens HSV. Vi arbetar aktivt med förändringar inom vår organisation som gynnar våra patienter. Vi ser stor potential i digitalisering och välfärdsteknik, som kan förbättra och förenkla rehabiliteringsprocessen. Om du brinner för ovanstående och vill ha intressanta och givande arbetsuppgifter då Rehabenheten är en plats för dig!  

Arbetsuppgifter

Du som arbetar hos oss ansvarar för bedömning, behandling, hjälpmedelsförskrivning och rehabilitering till personer i ordinärt boende, korttidsboende samt särskilt boende. Du arbetar självständigt men du är aldrig ensam. Du ingår i team med andra professioner, som ingår i vår organisation. Hos oss får du anpassad introduktion och om du önskar, får du en mentor som hjälper dig i början av din karriär hos oss.

Om du brinner för utvecklingsfrågor då har du stora möjligheter att påverka utvecklingsarbetet på Rehabenheten. Att arbeta digitalt är något som är självklart för oss, vi vill vara bättre på det och vi planerar att utveckla våra digitala arbetssätt.

Vi deltar även i en del projekt inom kommunens omvårdande verksamheter.

I ditt arbete ingår även dokumentation och administration. 

 Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet av arbeta med kommunala hälso- sjukvård, med det är inget krav.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september 2023
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/427
Kontakt
  • Anette Lagerberg, 0371-485297
  • Erica Leandersson, 0371-485410
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
  • Fysioterapeuterna, Nåsviakontaktcenter0371-81000
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb