Avdelningen för vård- och omsorgsboende, Hagagården vård- och omsorgsboende

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Välkommen till Hagagården som är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Det finns 31 permanenta lägenheter. Vår målsättning är att alla som bor och arbetar på Hagagården ska trivas och känna sig trygga. Det är hyresgästens behov av omsorg och stöd som lägger grunden till hur vi arbetar. Hagagården har tilldelats certifikat från Stiftelsen Silviahemmet.

Dagtid, kvällstid samt helger.

Arbetsuppgifter

Den personcentrerade vården utgår ifrån den enskilde individen och vår uppgift är att förebygga, tolka, lindra olika symtom som demenssjukdom kan orsaka. Undersköterskan och arbetsplatsens arbetet utgår ifrån Silviahemmets vårdfiliosofi. Aktivering ingår i undersköterskans dagliga arbete. Ge god omvårdnad och omsorg och stötta hyresgästerna för att uppleva en meningsfull vardag. Du planerar det dagliga arbetet, Du förväntas genom kunskap och erfarenhet att bidra till verksamhetens utveckling. Det ingår även att dokumentera i våra verksamhetssystem vilket innebär goda datakunskaper. I arbetsuppgifterna ingår delegerade hälso- och sjukvårds uppgifter. Du arbetar på Hagagården men en viss del av tjänsten är placerad som resurs på ett begränsat antal arbetsplatser inom Gislaveds kommun.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med minst godkänt eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdig.

Du ska vara flexibel, självständig, ha gott bemötande, god arbetsförmåga och samarbetsförmåga samt att vara lojal och arbeta efter uppsatta mål. Du ska ha god kunskap i svenska både i tal och skrift. Önskvärt med erfarenhet av demensvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort. 

Erfarenhet krävs.

Bevis från Socialstyrelsen lämnas in till arbetsgivaren i samband med ansökan.

Rekryteringen sker löpande under rekryteringsperioden. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Smålandsstenar
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/387
Kontakt
  • Karin Makkonen, 0371-81800
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
Publicerat 2023-08-01
Sista ansökningsdag 2023-11-15

Tillbaka till lediga jobb