Enheten för Rehabilitering

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det
tillsammans med oss.
Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar
för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och
förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt
för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.
Nu kompletterar vi vårt verksamhetsområde inom Rehabenheten genom att utöka med en
rehabiliteringsassistent, och vi hoppas att det blir just du. Du kommer till ett härligt gäng som är
kompetenta och hjälpsamma att arbeta tillsammans med. 
Vårt team består idag av enhetschef, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabiliteringsassistent samt en hjälpmedelstekniker.
Teamet är fördelat på två distrikt, som utgår från Gislaved och Smålandsstenar.
Vi har ett nära samarbete med varandra, och där vi delar med oss av kompetens och
erfarenhet. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i teamet på rehabenheten och arbetar på uppdrag eller tillsammans med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och hjälpmedelstekniker. Du kommer dagligen möta patienter för att utföra uppgifter så som utövande av träningsprogram och uppföljningar som kombineras med praktiskt arbete som att hämta/lämna ut och montera hjälpmedel. Rehabiliterande arbetsuppgifter delegeras från legitimerad personal.

Ditt uppdrag innebär även att du handleder och instruerar omvårdnadspersonal inom vård- och omsorgsboenden, hemtjänst samt funktionsstöd. Administrativa arbetsuppgifter och dokumentation av insatser tillkommer.

Tillsammans ansvarar vi för att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv möjligt.

Kvalifikationer

Ditt medarbetarskap är förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga verksamheter. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus.

Arbetet kräver att du kan arbeta såväl självständigt som teambaserat samt att du är uppmärksam och tillmötesgående. Du har förmågan och viljan att hjälpa andra. Samspel och kommunikation mellan dig, arbetsterapeuten/fysioterapeuten och arbetsgruppen är avgörande i arbetet. Du tar initiativ och arbetar målfokuserat. Du bör vara intresserad av förändring och utveckling samt uppskatta ett varierande arbete i en tempofylld och lärorik miljö. Du ska kunna prioritera och planera din arbetsdag, och du är flexibel för att kunna möta patienten där hen finns.

Det är meriterande att du sedan tidigare har erfarenhet av rehabilitering och/eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Körkort är ett krav.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Rekryteringsprocessen sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Gislaved/Smålandsstenar
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/280
Kontakt
  • Erica Leandersson, 0371-485410
  • Anette Lagerberg, 0371-485297
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
  • Kommunal, Nåsviakontaktcenter0371-81000
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb