Barn- och utbildningsförvaltningen, Fsk, Smålandsstenars förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värd grundläggande.
Smålandsstenars förskoleområde 1 ligger i södra delen av Gislaveds kommun. Området består av 4 förskoleenheter med 10 avdelningar och 1 dagbarnvårdare.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du en viktig roll i den dagliga verksamheten, där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör för alla barn att få en rolig, trygg, lärorik och meningsfull tid under sin vistelse på förskolan.
Du kommer att jobba på Furugårdens förskola 2, som ligger i ett naturnära bostadsområde. Vi har en egen kock som arbetar med måltidspedagogik tillsammans med avdelningspersonalen. På förskolan finns 2 avdelningar med barn 1-5 år.
Här kommer du att driva och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med övriga pedagoger i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Varje avdelning har en halvdag till planering, då planeringspedagoger bedriver pedagogisk verksamhet med barnen. På planeringstiden arbetar vi med den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet. Alla pedagoger använder sig av digitala lärplattor som ett pedagogiskt verktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad/legitimerad förskollärare. Du är idérik och har lätt för att samarbeta samtidigt som du, när det krävs, är självgående och kan fatta beslut på egen hand, ta initiativ och kommer med förslag till förbättringar. Är flexibel och har ett positivt förhållningssätt. Ditt intresse och engagemang för barnen och verksamheten är det som driver dig i ditt yrke.
Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Utdrag ur belastningsregister ska visas upp innan anställning kan ske. Intervjuer sker löpande.
Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-05-11 och 2020-08-03 eller efter överenskommelse.
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Smålandsstenar
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2020/12
Kontakt
  • Mari Plym, 0371-817 95
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2020-01-21
Sista ansökningsdag 2020-02-23

Tillbaka till lediga jobb