Gislaveds kommun

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.
Hagagården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom med 25 lägenheter för permanent boende.
Vi arbetar personcentrerat där individens behov och önskemål står i centrum. Det råder en ömsesidig dialog mellan hyresgäst, anhörig och personal. Vi bemöter varandra med respekt och tillit. Hagagården är en lärande organisation där vi förmedlar yrkesstolthet och omsätter kompetens i våra handlingar. 

Arbetsuppgifter

Ge god omvårdnad och omsorg och se till att hyresgästerna upplever meningsfullhet i vardagen. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där individens behov  står i fokus. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumenterar i vårt verksamhetssystem samt att göra uppföljningar i andra relevanta  system. Dag, kväll och helgtjänstgöring. Du arbetar på Hagagården men en viss del av tjänsten är placerad som resurs på ett begränsat antal andra arbetsplatser inom Gislaveds kommun.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med minst godkänt eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdig. Du ska vara flexibel, ha en god samarbetsförmåga och arbeta efter uppsatta mål. Datorvana. Svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

1 vikariat enligt överenskommelse -2020-01-19 80 %

1 vikariat enligt överenskommelse -2020-01-19 70 % 

1 vikariat under 2019-12-08 - 2020-01-31 80%

Rekryteringen sker löpande under rekryteringstiden.

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2020-01-19
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överrenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 70-80 %
Ort Smålandsstenar
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/482
Kontakt
  • Karin Makkonen, 0371-81800
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-10-11
Sista ansökningsdag 2019-10-20

Tillbaka till lediga jobb