Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Gyllenfors förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi en förskollärare till en 1-5 årsavdelning på Gyllengårdens förskola i Gislaved. Gyllengårdens förskola har fem avdelningar, två stora utegårdar och stora ljusa lokaler. Avdelningarna samarbetar. I tjänsten ingår kompetensutveckling i form av kollegialt lärande på schemalagd arbetstid varje vecka.

Arbetsuppgifter

Undervisning, omsorg, pedagogisk dokumentation, planering, arbete med systematiskt kvalitetsarbete, deltagande i kompetensutveckling. I arbetet ingår att vara aktiv med barnen, delta i barnens aktiviteter och i alla sammanhang ha ett medvetet och planerat arbetssätt där barnens lärande och omsorg är centralt.
Samverkan och samarbete  med barn, vårdnadshavare, kollegor, ledning och andra professionella är en del av arbetsuppgifterna.
Vår värdegrund - respekt för allas lika värde, samverkan och samarbete utgår från plattformen "Det är viktigt för mig att det går bra för dig."  I arbetsuppgifterna ingår att arbeta utifrån denna samarbetsplattform.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad förskollärare, som med engagemang och flexibilitet alltid har barnen i fokus. Vi söker en medarbetare som tar helhetsansvar och som är aktiv med barnen. En medarbetare som bidrar till att läroplanens mål genomsyrar utbildning och undervisning i förskolan. En medarbetare som ser möjligheter och som bidrar till en positiv stämning både gällande arbetsmiljö och för den pedagogiska verksamheten.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.
Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-11-04
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/395
Kontakt
  • Ann-Charlotte Spånberg, 0371-810 00
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-09-13

Tillbaka till lediga jobb