Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Gyllenfors förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Välkommen till Gyllengårdens förskola. Vi är en förskola med fem avdelningar som ligger i centrala Gislaved. Vi behöver under en period  utöka kökstjänst samt behov av förstärkning på en småbarnsavdelning. Under hösten ska förskolan börja bygga upp ett arbete med måltidspedagogik. Måltiden är en pedagogisk resurs till ett lustfyllt lärande hos barnen.

Arbetsuppgifter

Arbete i mottagningskök - ansvara för grönsaksförberedning, och tillsammans med kollega arbeta med övrigt förekommande arbete i köket. Del av dagen förstärka på en av förskolans avdelningar. Arbetet innehåller också uppgifter kopplade till måltidspedagogik i förskolan där barns delaktighet  ur ett hållbarhets och hälsoperspektiv kopplas till förskolans läroplan.

Kvalifikationer

Utbildning för arbete i kök. Kunskap om egenkontroll gällande mathantering och hygien. Vi önskar att du har ett intresse för barns delaktighet i måltiden som ett pedagogiskt verktyg och ett lustfyllt lärande. Att du ser barnens delaktighet som viktig. Kunskap om allergier och annan specialkost är ett krav.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-11-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20190819
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/377
Kontakt
  • Ann-Charlotte Spånberg, 0371-81580
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-07-21

Tillbaka till lediga jobb