Barn- och utbildningsförvaltningen

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Solkullens förskola ligger i Hestra ca 20 km norr om tätorten Gislaved och tillhör Hestra/Öreryds förskoleområde i Gislaveds kommun. Området består av tre förskolor med totalt fem avdelningar. Förskolan har ett temainriktat arbetssätt där barnens lärande blir mångsidigt och sammanhängande. Miljön på förskolan utformas så att den främjar barns inflytande och intresse. Förskolan består av två avdelningar med barn i ålder 1-3 år på Kotten och barn 3-5 år på Ekorren. De har ett eget tillagningskök där maten lagas från grunden. Arbetsplatsen präglas av samarbete med positiv personal i ett väl fungerande arbetslag och ett gott kollegialt stöd. Modern teknik är ett stort inslag i arbetsmiljön hos barn och pedagoger.

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att du tillsammans med arbetslaget driver och utvecklar det pedagogiska arbetet mot läroplanens mål. Arbetet fokuseras just nu på barns språkutveckling, lärmiljö och pedagogisk dokumentation.

Kvalifikationer

Förskollärare eller annan lämplig utbildning
Vi söker dig som:

  • har ett intresse och engagemang för barns utveckling och att driva verksamheten framåt
  • är flexibel och har lätt för att samarbeta
  • har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och använder den för att synliggöra och reflektera öve förhållningssätt och lärprocesser.
  • har en stor portion glädje i arbetet

Vi lägger stor vikt vid att din personliga lämplighet ska överensstämma med våra gemensamma värderingar. Detta innebär att du bemöter barn, föräldrar och kollegor på ett professionellt, vänligt och respektfullt sätt. Vi ser ett respektfullt bemötande som en förutsättning för att utveckla mångfald, goda relationer och en god dialog. Du bidrar till en god anda och är stolt över det vi gör i verksamheten. Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.
Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-10-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hestra
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/359
Kontakt
  • Gunilla Orre Imgård, 0371-82959
  • Jennie Josefsson, 0371-826 81
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-09

Tillbaka till lediga jobb