Barn- och utbildningsförvaltningen, Töråsskolan F-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Vi söker grundskollärare för arbete i någon av våra klasser F-3 på Töråsskolan.

Töråsskolan är en F-6 skola som ligger i Anderstorp. Som verksamhetsmål har vi att skapa tillgängliga lärmiljöer där det sker ett lärande för eleverna. Vi vill att våra elever varje dag ska mötas av hög kvalité på den undervisning som vi leverera i våra verksamheter dvs skola, fritids och förskoleklass.

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet oh förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värd grundläggande.


Arbetsuppgifter

Som medarbetar på Töråsskolan ingår du i ett arbetslag med flera olika kompetenser. Vi månar om elevens heldagslärande och förutsätter att du trivs med att samarbeta med kollegor. Vi sätter eleven i centrum.

 Kvalifikationer

Vi kommer bara att var intresserade av dig som är utbildad grundskollärare. Det är ett krav.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2019
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Anderstorp
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/98
Kontakt
  • Anna Lindsten, 0371-82748
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Tillbaka till lediga jobb