Barn- och utbildningsförvaltningen, Grundskola 7-9, Åsenskolan 7-9

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Åsenskolan är en högstadieskola med ca 300 elever uppdelade på 12 klasser.

Tjänsten innebär undervisning i teknik och annat ämne i årskurserna 7-9. Du kommer vara en del i ett arbetslag i årskurserna 7-9. Vi sätter stort värde i det kollegiala lärandet. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater. Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan. Våra pedagoger får fortlöpande utbildning i digitala lärplattformer, appar och andra digitala hjälpmedel.

Arbetsuppgifter

Undervisning och annat pedagogiskt arbete, samverkan och intern administration samt att tillsammans med arbetslaget driva och utveckla verksamheten utifrån styrdokument och skolplan.

Kvalifikationer

Lärarbehörighet. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt att vara stresstålig och lyhörd.

Vänligen tag med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret om du blir kallad till intervju. Ingen anställning kan göras utan uppvisande av utdraget.

Villkor

Tillsvidaretjänst förutsätter lärarlegitimation. Våra lärare är anställda på  semestertjänst vilket innebär 40-timmars arbetsvecka.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190812
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Anderstorp
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/94
Kontakt
  • Mirza Basic, rektor, 0371-826 52
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-02-07
Sista ansökningsdag 2019-03-07

Tillbaka till lediga jobb