Gislaveds kommun

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Enhetens verksamhet vänder sig till individer med psykisk funktionsnedsättning och ger stöd i det dagliga livet. Vårt arbete är inriktat på att skapa trygga och självständiga liv utifrån individens förutsättningar och behov.

Arbetsuppgifter

Du ska stödja, motivera och coacha individen till att skapa en fungerande, meningsfull samt självständig vardag. I samband med stöd i hemmet och vid inköp förekommer tunga lyft. Du kommer att samarbeta med ett flertal olika professioner för att säkerställa en god och kvalitativ omvårdnad. Det innebär även att vara kontaktperson och upprätta en genomförandeplan i samråd med individen. Arbeta med medicinska insatser utifrån delegering av legitimerad personal och dokumentera i kommunens system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomgått vård- och omsorgsprogrammet.  Vi ställer som krav att du ska ha erfarenhet från arbete inom psykiatrin.

Körkort krävs.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Rekrytering sker fortlöpande.

Vill du vara en del av vår framgång?

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190513
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/89
Kontakt
  • Enhetschef Nina Skantz, 0371-814 28
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-02-06
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Tillbaka till lediga jobb