Barn- och utbildningsförvaltningen, Gislaveds Gymnasium, Teknisk sektor

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

En av våra medarbetare söker sig nu vidare till nytt uppdrag och därmed söker vi en lärare till vårt Teknikprogram med undervisning i Informations- och medietekniska kurser.

Arbetsuppgifter

Undervisning i företrädesvis kurserna datorteknik, nätverksteknik, webbserverprogrammering, programmering, elektronik och webbutveckling. Utöver undervisning innehåller arbetet vanligt förekommande läraruppgifter.

Kvalifikationer

I datorteknik bör du ha kännedom om uppbyggnad, hårdvara, mjukvaruinstallation, konfiguration, funktion och historisk utveckling. Nätverkstekniken behandlar hårdvaruteknik, protokoll, standarder, installation och konfiguration. Webbutvecklingen berör områden som HTML, CSS, JS, responsiv kod, historik, standarder och lagstiftning. Programmeringen ställer krav på kunskaper inom C#, CC++, Java och objektorientering. Kursen i Webbserverprogrammering behandlar PHP, MySQL eller liknande till exempel ASP och Microsoft SQL, SQL och databasdesign. Elektroniken berör områden som analog och digital teknik, mikrodatorteknik och programmering av mikrodatorer.

Villkor

Vi ser gärna att du är legitimerad lärare och/eller har erfarenhet av att undervisa på Teknikprogrammet i ovan presenterade kurser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du kan börja omgående.
Intervjuer kommer ske fortlöpande under rekryteringsprocessen. Sista dag för ansökan till tjänsten är 2019-02-28.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-03-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/11
Kontakt
  • Selma Telo, 0371-819 21
Facklig företrädare
  • Ann-Sofie Mortier, Lärarnas Riksförbund, 0371-819 24
  • Lisbeth Arvidsson, Lärarförbundet, 0371-819 50
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Tillbaka till lediga jobb