Barn- och utbildningsförvaltningen, Smålandsstenars förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

I januari utökar vi Mariagårdens förskola 2 till 4 avdelningar som ingår i Smålandsstenars förskoleområde 2. Vi har barn i åldrarna 1-5 år på förskolan.
Smålandsstenars förskoleområde 1 och 2 ligger i södra delen av Gislaveds kommun. Hela området kommer att bestå av 6 förskoleenheter med 17 avdelningar och 2 dagbarnvårdare.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med barn i varierande åldrar från 1-5 år på någon av våra förskoleavdelningar. Tillsammans med arbetslaget utvecklar och driver du den pedagogiska verksamheten mot målen i läroplanen. Alla pedagoger använder digitala lärplattor som ett pedagogisk verktyg. Varje avdelning har en halvdags planering i veckan då våra planeringspedagoger tar hand om barnen. Då arbetar ni bl.a. med pedagogisk dokumentation samt systematiskt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad/legitimerad förskollärare.

Du är idérik och har lätt för att samarbeta samtidigt som du är självgående och kan fatta beslut på egen hand, ta initiativ och kommer med förslag till förbättringar. Du bemöter barn, vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt, vänligt och respektfullt sätt. Är flexibel och har ett positivt förhållningssätt. Ditt intresse och engagemang för barnen och verksamheten är det som driver dig i ditt yrke. Du behärskar svenska språket i tal och skrift eftersom dokumentation bedrivs i digital plattform.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Intervjuer sker löpande.

Utdrag ur belastningsregistret ska visas upp innan anställning kan ske.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-14 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/576
Kontakt
  • Britten Elfinsson, 0371-827 74
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2018-11-16
Sista ansökningsdag 2018-12-10

Tillbaka till lediga jobb