Ängslyckans skola F-6

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Ängslyckans skola är en mindre F-6 skola med 65 barn varav ungefär hälften är inskrivna på fritidshemmet. Vi söker nu Grundlärare i fritidshemmet. Vi har fina lokaler, nära till naturen och ett litet engagerat arbetslag. 

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som grundlärare i fritidshemmet ansvarar du för planering, genomförande och ansvar för fritidshemmets verksamhet utifrån fritidshemmets läroplan. Du arbetar för att skapa goda och professionella relationer med barn, vårdnadshavare och andra du möter i ditt arbete. Du kommer att arbeta både i samverkan med skolan under skoltid och i fritidshemmets verksamhet före och efter skoltid. Du bidrar till fritidshemmets utveckling och formar den röda tråden mellan skola och fritidshem.

Kvalifikationer

Vi söker behörig Grundlärare i fritidshemmet eller fritidspedagog. Av arbetsgivaren bedömd lämplighet samt annan erfarenhet av pedagogiskt arbete kan bedömas som godtagbar. Vi söker dig som arbetar i team och som vill bidra till vårt utvecklingsarbete där lässatsning och inkluderande lärmiljöer är centrala.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar. 

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230807
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Ås
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/134
Kontakt
  • Namn på kontaktperson, Telefonnummertillkontaktperson
  • Christina Lindqvist, 0371-23531
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb