Samhällsutvecklingsförvaltningen, Kulturavdelningen, Musikskola

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Musikskolan Gislaved söker en saxofonlärare.

Musikskolan i Gislaved är en väl etablerad och uppskattad verksamhet i kommunen. Vi har 570 elever i olika åldrar och erbjuder barn och ungdomar möjlighet att spela ett instrument och sjunga. På Musikskolan jobbar 25 engagerade pedagoger varav blåsarbetslaget består av 6 pedagoger. Musikskolan har ett nära samarbete med grundskolan dels genom kompanjonlärarskap i årskurs 2 och dels genom olika musikprojekt. Vi samarbetar också med Gislaveds gymnasium, där Musikskolans lärare undervisar på estetiska programmets musikinriktning. Vi har en omfattande ensemble- och konsertverksamhet och tillgång till välutrustade undervisningslokaler, musikstudio, orkester- och konsertsalar. Kommunen har ett rikt musik- och körliv med orkestrar som t ex Gislaveds Symfoniorkester, Gislaveds Storband och Gislaved Westbo Musikkår

Arbetsuppgifter

Undervisning i saxofon och ensemble. Musikskolan har två blåsorkestrar och ett nära samarbete med Musikkåren och det ingår att leda någon av dessa. 

Hos oss kommer du tillsammans med chef, kollegor och elever planera och aktivt delta i aktiviteter utifrån musikskolans mål och åtaganden, exempelvis utåtriktad verksamhet, konserter och föreställningar.

Möjlighet finns att i tjänsten spela i Gislaved Westbo Musikkår eller Gislaveds Storband.

 Kvalifikationer

Musikhögskola eller likvärdig utbildning.

Erfarenhet av att leda blåsorkester är meriterande.

Körkort och tillgång till egen bil.

Vi kommer att anordna provspelning på saxofon samt ett undervisningsprov i samband med intervju. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 230809
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Gislaveds kommun
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/226
Kontakt
  • Veronika Lorentzson, rektor Musikskolan, veronika.lorentzson@edu.gislaved.se0371-81292
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
Publicerat 2023-04-27
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb