Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Familjecentral/Öppen förskola

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Öppna förskolan på familjecentralen i Smålandsstenar  söker nu en Förskollärare. Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och föräldrar med barn mellan 0 och 6 år. På ett och samma ställe erbjuds olika tjänster av betydelse för barn och föräldrars hälsa och välmående. På familjecentralerna finns kvinnohälsovård, barnhälsovård, förebyggande socialtjänst med kurator och öppen förskola. På öppna förskolan arbetar två förskollärare i nära samarbete. Du arbetar utifrån ett förhållningssätt om allas lika värde och ett jämställt föräldraskap.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ska du kunna vägleda och stödja föräldrar i sin föräldraroll genom spontana samtal och planerade föräldraträffar. Anordna gruppaktiviteter, musik, lek, skapande mm. Föräldraträffar på kvällstid förekommer

Kvalifikationer

Kvalifikationer

- Du är legitimerad förskollärare med erfarenhet av att arbeta med barn och föräldrar.

- Du är ansvarstagande och initiativtagare till delaktighet och gemenskap

- Du har ett välkomnande sätt och ett positivt bemötande som gör att barn och vuxna trivs. 

-Du har kunskaper om anknytning och samspel.

-Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-15
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Smålandsstenar
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/30
Kontakt
  • Helena Johansson, 0371-81545
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
  • Lärarförbundet, Nåsviakontaktcenter0371-81000
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Tillbaka till lediga jobb