Samhällsutvecklingsförvaltningen, Fastighetsavdelningen

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Fastighetsavdelningens uppdrag är att stödja övriga verksamheter genom att ombesörja ändamålsenliga lokaler. Vi strävar efter hög kundnöjdhet samt hög kvalité i arbeten som utförs av både egen personal och extern hjälp. 

Arbetsuppgifter

Fastighetsskötaren jobbar med löpande översikt av fastigheter samt proaktivt arbete med att minska störningar på fastighetsdrift. Genom tillsyn och skötsel skall fastighetens miljö-, energi- och ekonomi optimeras. Ifall det uppstår fel på någon anläggning ingår det i fastighetsskötarens uppgift att utföra eller ombesörja reparation på samma. Därför jobbar fastighetsskötarna tät med hantverkare i egen organisation, eller avtalsentreprenörer när behovet uppstår, likaså förvaltare. 

Du skall jobba med tillsyn och skötsel av fastighetssystem, t.ex. brandanläggningar, ventilation- och  värmesystem i byggnader, enklare elarbete osv. Arbetet omfattar även skötsel av fastigheter i övrigt, så som tak- och markavvattning, fast utrustning på mark, dörrar, portar, samt tät kommunikation med förvaltarna i framtagning av underhållsplaner. 

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som fastighetsskötare på gymnasial nivå, eller på annat sätt skaffat dig kompetens gällande tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av fastigheter och fastighetstekniska system, som arbetsgivare anser vara likvärdig. 

All dokumentation av arbeten sker i fastighetssystem vilket kräver viss datavana som sedan kan användas för felstatistik och underlag för planerat underhåll. Vi strävar efter automatisering av våra system och ifall sökande har erfarenhet och kompetens i någon av marknadens styrsystem ses det som meriterande. 

Som person är du ordningsam, stabil, självgående och nyfiken. Hög kundfokus är ett måste då mycket av vårt arbete sker i tät kontakt med kunden och utifrån deras behov.

Vi arbetar i team-form vilket innebär att utöver egna fastigheter skall du vara behjälplig till dina kollegor gällande arbeten på andra fastigheter om behovet uppstår. 
Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Fastigheter innebär arbete runt dygnets alla timmar som tillgodoses med hjälp av beredskap. Eftersom behovet inte är alltid stort behåller arbetsgivare möjlighet och ansvar att välja vilka personer ingår i beredskapsgruppen.
Även om arbetet kan utgå ifrån viss ort, är tjänsten utformad över hela kommunen, ifall behovet finns inom organisationen.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaveds kommun
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/103
Kontakt
  • Salih Mackic, 0371-85365
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000
  • Kommunal, Nåsviakontaktcenter0371-81000
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb