Gislaveds kommun

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

På Kart- och mätenheten arbetar vi med mätning, kartframställning och GIS. Vi tillhör Bygg- och miljöförvaltningen men har hela kommunen som arbetsområde. Enheten består av 11 personer där vår GIS-grupp består av tre tjänster, en GIS-samordnare och två GIS-ingenjörer. Vi producerar och förvaltar geografisk information som används inom hela kommunen. 

Arbetsuppgifter

Just nu letar vi efter dig som vill utvecklas tillsammans med oss och är nyfiken på att förbättra och hitta nya användningsområden för GIS i en värld som ständigt förändras. Vår målsättning är att ge användarna av vårt GIS största möjliga nytta genom att tillhandahålla kompetens, funktioner och tillförlitlig information.
Tillsammans med övriga medarbetare i GIS-gruppen kommer du att arbeta med drift, kvalitetssäkring, uppdatering och utveckling av vårt GIS. Du kommer att bistå användare med kartunderlag och GIS-analyser.
Beroende på din bakgrund och tidigare erfarenheter kan arbetsuppgifterna komma att anpassas. Du kan till exempel komma att leda olika projekt som att införande av nya system, tjänster och standarder.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom GIS. Erfarenhet av GEOSECMA, QGIS och FME och andra programvaror inom GIS ser vi som meriterande. Det är också bra om du har erfarenhet av projektledning och arbete i kommunal verksamhet.

I din roll kommer samverkan med användare att vara viktig, du bör vara kreativ och ha en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

B-körkort krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/465
Kontakt
  • Marcus Josefsson, 0371-81574
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-10-07
Sista ansökningsdag 2019-11-07

Return to job vacancies